Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” desfășoară un ciclu de traininguri pentru cadrele didactice și științifice, dar și alți angajați ai universității.

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” desfășoară un ciclu de traininguri pentru cadrele didactice și științifice, dar și alți angajați ai universității. Formările sunt organizate pentru un număr total de 280 de persoane, scopul final fiind creșterea calității serviciilor educaționale prestate de instituție.
Instruirile au loc în cadrul Proiectului „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Grație Proiectului instituția a reușit să îmbunătățească substanțial condițiile de lucru în laboratoare și a creat 2 centre – Centrul de Medicină moleculară și Centrul de Medicină personalizată pentru instruirea și activitatea științifică a tineretului studios.
În total, în Proiectul „Învățământul Superior din Moldova” sunt alocate aproape 25 mln euro pentru modernizarea a 7 universități și 6 colegii pedagogice din țară.