Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A

Înregistrare pentru participare la Programul de formare privind aplicarea TEACH

TEACH este un instrument de observare la clasă destinat învățământului preșcolar, primar și secundar, care a fost dezvoltat de Banca Mondială, pentru a surprinde calitatea practicilor educaționale din clase.

 

În cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității educației în Moldova” (EQIP) se propune aplicarea acestui instrument la toate nivelele de învățământ general (grădinița, școala primară, gimnaziu, liceu).

 

În acest context, în perioada 25 aprilie-15 iunie 2024, Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu echipa TEACH-RO, organizează formarea a 100 de persoane în aplicarea instrumentului TEACH.

 

Persoanele, care vor finaliza cu succes acest program de formare, vor fi implicate în calitate de observatori/evaluatori în evaluarea calității practicilor de predare la clasă și vor implementa sesiuni de informare cu privire la specificul instrumentului TEACH pentru cadrele didactice.

 

Pentru participare la program, sunt invitate cadrele didactice și manageriale, specialiștii Organelor locale de specialitate în domeniul învățământului (OLSDÎ) responsabili pentru monitorizarea și evaluarea calității procesului educațional. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfawx9r-WJnK0VB8USoiUJxfxVPqvU8bHQICSE-cS5pdSWDiQ/viewform

Termen de completare a Formularului: 24 aprilie, ora 22.00