A A A

Ofertă de studii la Universitatea Khazar din Republica Azerbaijan

Fundația Nailekhanim din Azerbaijan oferă în bază de concurs o bursă de studii completă pentru masterat sau doctorat la Universitatea Khazar din Azerbaijan, pentru anul academic 2024-2025.

Bursa acoperă taxa anuală de școlarizare, taxă anuală pentru cazare în cămin, o bursă lunară timp de un an și un singur cost de transport dus-întors în clasa economică, către și dinspre Azerbaidjan.

Informații suplimentare privind oferta de studii și condițiile de aplicare pot fi obținute accesând: https://international.khazar.org/international-scholarship-program/

Termenul limită pentru aplicare este 1 iunie 2024.

 

Suplimentar, Universitatea Khazar anunță despre sesiunea de admitere 2024-2025 la programe de licență, masterat și doctorat. Universitatea oferă un număr limitat de burse bazate pe merit. Candidatul nu trebuie să solicite o bursă, în cazul în care va fi eligibil, Universitatea Khazar îl va notifica în oferta de admitere. Dacă va fi oferită, bursa va fi revizuită anual de către un comitet academic desemnat din cadrul Universității și va fi prelungită pentru următorul an de studiu, cu condiția ca performanța academică a studentului să fie la nivel.

Informații suplimentare pot fi obținute consultând linkul: https://international.khazar.org/

Termenul limită pentru aplicare este 15 mai 2024.