Ministerul Educației

Guvernul Republicii Moldova
A A A

Program de stagiu în SUA

Consiliile Americane pentru Învăţământul Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Legislativ în SUA), runda 13 februarie – 7aprilie 2017.

  •        Grupul țintă: angajații din domeniul public de drept (instituții de stat și ONG-uri) cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar și sunt experți în legislația Republicii Moldova.
  •        Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.
  •    Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https://ais.americancouncils.org/pfpși vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL și interviul final în limba engleză.
  •    Termenul limită pentru depunerea dosarelor online: 7 aprilie 2017
  •    Mai multe detalii despre program:http://americancouncils.md/ro/lfp